2017. október 30. 14:13 - OneMore

Wellness-edzés

Múlt hónapban kimaradt egy edzésnap. Kimondottan kellemes apropóból kifolyólag, szeptemberben volt ugyanis a nagylányom 5. születésnapja és egyik meglepetése egy wellness hétvége volt a családdal. Egészen véletlenül úgy sikerült intézni, hogy a hotelnek legyen konditerme, mondom, egészen véletlenül.

wellnesskep3.jpg

Misivel előre egyeztettük, hogy mit fogok majd azon a hétvégén edzeni, hogy ne menjen egy nap sem kárba. Milyen ismétlésszámokkal, milyen gyakorlatokat fogok majd végezni. Szépséges kis tervem volt így az aktív szabadságom idejére.

Viszont közbe szólt egy sajnálatos eset: a hotel konditerme közel sem volt olyan jól felszereltségű, ahogy azt ígérte magáról. Sehol egy kettlebell,  egy trx, egy súlyzó, de még egy tisztességes állvány sem! 

welllneskep1.jpg

Mit csinál ilyenkor az ember lánya? Nyafog. Duplán nyafog. Most mit fogok edzeni? Az eredeti edzésterv kilőve. A kezdeti tehetetlenséget aztán felváltotta a konstruktív gondolkodás és pár perc után meg is lett a válságmegoldó edzésterv. Egy kis húzódzkodás mindig jó, saját testsúlyos guggoláshoz, fekvőtámaszhoz semmi eszköz nem kell, a plankhez elég egy polifoam. Az oldschool lényege éppen a sallangmentesség, nem kellenek csili-vili , hiper-szuper eszközök, elég vagy Te magad és a tested. Bárhol, bármikor lehet egy jót edzeni, shakespeare-i hasonlattal élve az egész világ egy nagy edzőterem.

wellnesskep2.jpg

Meg volt mentve a hétvége és a haza becsülete!  Így ez a pár nap valóban az aktív pihenésről szólt. Meg az evésről – persze - de ennyi kis kényeztetés mindenkinek jár! 

 live. lift. be happy

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://one-more.blog.hu/api/trackback/id/tr4012984598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása