2018. február 27. 13:59 - OneMore

Farsang OldSchoolosan

Február a farsang ideje. Az Oldschool haza táján sincs ez máshogy.  Össze is gyűlt múlt pénteken a csapat apraja-nagyja, edzők és tanítványok. A beöltözés nem volt kötelező, de sokan jelmezbe bújtak. Volt csillàmpónink, sárkányunk, papunk, elítéltünk, ördögünk, indiánunk,  Tiszteletét tette Deadpool, Pókember, Lara Croft és Harley Quinn is az edzésen. (Srácok, ha valakit kifelejtettem volna, nyugodtan kommentelje be a jelmezét! A szerk.)

Misivel igazi Oldschool feladatokat találtunk ki. Tűz/víz/repülő bemelegítés után, egy kis köredzés  jellegű erősítő résszel folytattuk a sort. Hat állomás feladatait kellett minél többször, minél gyorsabban teljesíteni. Az állomások közötti közlekedést állatjárások nehezítették.

Miután kellően elfáradtunk, "leporoltuk" a nagy klasszikust és pöttyös labdával partizán kidobósoztunk. Nagyon mókás, ahogy egy csapaton belül keveredtek a korok és karakterek.
Az edzés végére hagytunk még egy "Bring Sally Up!" kihívàst, saját testsúllyal vagy a bátrabbak kettlebellt ragadhattak és goblet guggolással teljesíthették a feladatot. Ez végül mindenkinek megadta a kegyelemdöfést, ha volt egyáltalán, aki még érzett némi energiát magában.
Nyújtást és átöltözést követően (a merészebbek jelmezben) folytattuk a kihívásokat,  kisebb-nagyobb poharakra cserélve a súlyokat. Az ismétlésszámokat viszont garantáltan növeltük. :P
Ha ott voltál, bízom benne, hogy jól érezted magad.  Ha nem voltál ott, remélem, hogy kedvet kaptál és eljössz majd az OldSchool nyílt napra márciusban. 
Részletekért figyeld a Confidence and Power oldalt!
Képekért katt ide:
OldSchool Farsang 2018
Viki aka Dark Angel Macebell Warrior Queen
live.lift.be happy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://one-more.blog.hu/api/trackback/id/tr9013698252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása